Gençlerbirliği - Ankaragücü / Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis ... - Gençlerbirliği, bu sonucun ardından 12 puanla 16.

Gençlerbirliği - Ankaragücü / Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis ... - Gençlerbirliği, bu sonucun ardından 12 puanla 16.. Ankara derbisinde yarın karşı karşıya gelecek gençlerbirliği ile mke ankaragücü, süper lig'de birbirilerine 77. Sezona iyi başlayamayan ancak son iki maçta toparlanma sinyalleri veren iki ankara ekibi, gençlerbirliği ve mke ankaragücü başkent derbisinde karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği ile ankaragücü, başkent derbisinde kozlarını paylaştı. Ankaragücü ise 9 puanla 19. Günün ilk karşılaşmasında gençlerbirliği, ankara derbisinde ankaragücü'nü konuk etti.

63 erdem özgenç), yıldırım mert çetin, toure, polomat, candeias (dk. Gençlerbirliği 12 puana yükselirken ankaragücü ise 9 puana ulaştı. Gençlerbirliği ile ankaragücü, başkent derbisinde kozlarını paylaştı. Sezona iyi başlayamayan ancak son iki maçta toparlanma sinyalleri veren iki ankara ekibi, gençlerbirliği ve mke ankaragücü başkent derbisinde karşı karşıya gelecek. Youtube'da ilk defa tek parça halinde yayınlıyoruz.

Gençlerbirliği 0-1 Ankaragücü HD 07.04.1990 - 1989-1990 ...
Gençlerbirliği 0-1 Ankaragücü HD 07.04.1990 - 1989-1990 ... from i.ytimg.com
En farklı galibiyet mke ankaragücü'nden. Günün ilk karşılaşmasında gençlerbirliği, ankara derbisinde ankaragücü'nü konuk etti. Ankaragücü ise 9 puana çıktı. Gençlerbirliği ile ankaragücü, başkent derbisinde kozlarını paylaştı. Ankara derbisinde yarın karşı karşıya gelecek gençlerbirliği ile mke ankaragücü, süper lig'de birbirilerine 77. 20 aralık 2020,pazar 13:30 tarihinde 2020/2021 türkiye süper lig karşılaşmasında gençlerbirliği ve mke ankaragücü karşılaşacak. Ankaragücü ise 9 puanla 19. İki takım da 11 maça çıkarken gençlerbirliği 11, ankaragücü de 8 puan topladı.

Kökleri eskilere dayanan iki ankara takımının yaptığı 88 maçta her iki takımda 32 galibiyet aldı.

Korcan çelikay, cebrail karayel (dk. Bu galibiyetle puanını 27 yapan gençlerbirliği, maç fazlasıyla 10. Ankaragücü ise 9 puana çıktı. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Ankaragücü kargaşadır, paraların ödenmemesidir, fifa'lık olmaktır, tribün gençlerbirliği sakinliktir, parası az da olsa düzenli ve zamanında ödemektir, ceza ne bilmemektir, medeni tribünlerdir, altyapıdır. Mücadele öncesi ev sahibi kırmızı siyahlılar 11 puanla 17.sırada yer alırken. Youtube'da ilk defa tek parça halinde yayınlıyoruz. Gençlerbirliği 12 puana yükselirken ankaragücü ise 9 puana ulaştı. #gençlerbirliği ve #ankaragücü'nün yeniden süper. 57 dakikalık uzun versiyonu 35 dakikaya indirdik. Gençlerbirliği yükselişini sürdürmek, ankaragücü ise tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için ter dökecek. Dakikada lobzhanidze ile cevap verdi. Nordfeldt, halil i̇brahim, arda, ömürcan, polomat, berat, murat, piris, candeias, sefa, stancu.

Bu sonucun ardından gençlerbirliği 12; Ankaragücü ise 9 puanla 19. Gençlerbirliği, bu sonucun ardından 12 puanla 16. Haftada gerçekleşecek gençlerbirliği ankaragücü derbisi için nefesler kesildi. İki takım da 11 maça çıkarken gençlerbirliği 11, ankaragücü de 8 puan topladı.

Süper Lig: MKE Ankaragücü: 0 - Gençlerbirliği: 0 İlk yarı ...
Süper Lig: MKE Ankaragücü: 0 - Gençlerbirliği: 0 İlk yarı ... from foto.sondakika.com
.kasımpaşa göztepe gençlerbirliği sk konyaspor denizlispor çaykur rizespor yeni malatyaspor kayserispor mke ankaragücü hatayspor büyükşehir belediye erzurumspor fatih karagümrük. 20 aralık 2020,pazar 13:30 tarihinde 2020/2021 türkiye süper lig karşılaşmasında gençlerbirliği ve mke ankaragücü karşılaşacak. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). Kökleri eskilere dayanan iki ankara takımının yaptığı 88 maçta her iki takımda 32 galibiyet aldı. Başkent derbisinde gençlerbirliği ile ankaragücü karşı karşıya geliyor. Günün ilk karşılaşmasında gençlerbirliği, ankara derbisinde ankaragücü'nü konuk etti. Gençlerbirliği 12 puana yükselirken ankaragücü ise 9 puana ulaştı. Süper lig'in 13.haftası bir derbiye sahne oluyor.

Haftada gerçekleşecek gençlerbirliği ankaragücü derbisi için nefesler kesildi.

İki takım da 11 maça çıkarken gençlerbirliği 11, ankaragücü de 8 puan topladı. Nordfeldt, halil i̇brahim, arda, ömürcan, polomat, berat, murat, piris, candeias, sefa, stancu. Haftanın mücadelesinde gençlerbirliği ile ankaragücü karşı karşıya geliyor. Ankara derbisinde yarın karşı karşıya gelecek gençlerbirliği ile mke ankaragücü, süper lig'de birbirilerine 77. Dakikada berat özdemir atarken ankaragücü'nün sayısını 74. Ankaragücü ise 9 puanla 19. 20 aralık 2020 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan gençlerbirliği ankaragücü özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Haftası başkent derbisine sahne olurken gençlerbirliği, ankaragücü'nü konuk etti. 57 dakikalık uzun versiyonu 35 dakikaya indirdik. Yorumlar (0) / onay bekleyen (0). .kasımpaşa göztepe gençlerbirliği sk konyaspor denizlispor çaykur rizespor yeni malatyaspor kayserispor mke ankaragücü hatayspor büyükşehir belediye erzurumspor fatih karagümrük. 20 aralık 2020,pazar 13:30 tarihinde 2020/2021 türkiye süper lig karşılaşmasında gençlerbirliği ve mke ankaragücü karşılaşacak. Youtube'da ilk defa tek parça halinde yayınlıyoruz.

Bu sonucun ardından gençlerbirliği 12; Gençlerbirliği 12 puana yükselirken ankaragücü ise 9 puana ulaştı. 20 aralık 2020,pazar 13:30 tarihinde 2020/2021 türkiye süper lig karşılaşmasında gençlerbirliği ve mke ankaragücü karşılaşacak. Dakikada berat özdemir atarken ankaragücü'nün sayısını 74. Alınan bu sonucun ardından gençlerbirliği 12 puana çıkarken, ankaragücü de 9 puana yükseldi.

Hakan Kutlu: "En sevdiğim maçlar, Gençlerbirliği ...
Hakan Kutlu: "En sevdiğim maçlar, Gençlerbirliği ... from harbiyesultani.files.wordpress.com
Bu sonucun ardından gençlerbirliği 12; İki takım da 11 maça çıkarken gençlerbirliği 11, ankaragücü de 8 puan topladı. #gençlerbirliği ve #ankaragücü'nün yeniden süper. Sezona iyi başlayamayan ancak son iki maçta toparlanma sinyalleri veren iki ankara ekibi, gençlerbirliği ve mke ankaragücü başkent derbisinde karşı karşıya gelecek. Ankara derbisinde yarın karşı karşıya gelecek gençlerbirliği ile mke ankaragücü, süper lig'de birbirilerine 77. Gençlerbirliği ile ankaragücü, başkent derbisinde kozlarını paylaştı. 57 dakikalık uzun versiyonu 35 dakikaya indirdik. En farklı galibiyet mke ankaragücü'nden.

İki takım da 11 maça çıkarken gençlerbirliği 11, ankaragücü de 8 puan topladı.

Süper lig'in 13.haftası bir derbiye sahne oluyor. Haftası başkent derbisine sahne olurken gençlerbirliği, ankaragücü'nü konuk etti. Youtube'da ilk defa tek parça halinde yayınlıyoruz. İki takım da 11 maça çıkarken gençlerbirliği 11, ankaragücü de 8 puan topladı. Haftasında bugün başkent derbisinde gençlerbirliği, mke ankaragücü'nü karşı karşıya geldi. Günün ilk karşılaşmasında gençlerbirliği, ankara derbisinde ankaragücü'nü konuk etti. Sezona iyi başlayamayan ancak son iki maçta toparlanma sinyalleri veren iki ankara ekibi, gençlerbirliği ve mke ankaragücü başkent derbisinde karşı karşıya gelecek. Kökleri eskilere dayanan iki ankara takımının yaptığı 88 maçta her iki takımda 32 galibiyet aldı. Nordfeldt, halil i̇brahim, arda, ömürcan, polomat, berat, murat, piris, candeias, sefa, stancu. Gençlerbirliği, bu sonucun ardından 12 puanla 16. Bu sonuçla gençlerbirliği puanını 12'ye, ankaragücü ise 9'a yükseltti. Dakikada lobzhanidze ile cevap verdi. Haftanın mücadelesinde gençlerbirliği ile ankaragücü karşı karşıya geliyor.

banner